مراحل کاشت ریش و سبیل

فهرست مطالب

کاشت ریش و سبیل به عنوان یک روش نو آورانهٔ جدید، برای بسیاری از مردان ایرانی که بدلائل مختلف دچار ضایعات پوستی در ناحیه صورت شده اند، مورد توجه است. اینروزها این روش در ایران بصورت امری بسیار رایج در کلینیکهای زیبایی و زیر نظر پزشکان متخصص انجام می شود. در این مقاله براساس سؤالات مطرح شده شما در جستجوهای اینترنتی، سعی شده به کمک هوش مصنوعی  جدیدترین  روشهای کاشت را بررسی نماییم، پس با ما همراه باشید.

کاشت ریش و سبیل چیست؟

کاشت ریش و سبیل به عملیاتی گفته می‌شود که در آن موادی مانند ریشه یا پوسته دانه‌های مو به عنوان یک پروتز برای قسمتهایی از پوست که در اثر ریزش، کم پشتی، سوختگیها و یا موارد دیگر ، بیماری یا تغییرات هورمونی از دست رفته‌اند، کاشته ‌شوند.

مراحل کاشت ریش و سبیل چیست؟

مراحل کاشت ریش و سبیل شامل مراحل زیر است:

مشاوره: در این مرحله،ابتدا شما با پزشک معالج  مشورت می‌نمایید و در مورد انتخاب بهترین روش و شیوه کاشت متناسب با شرایط شما، میزان تغییرات با ارائه تصویری کلی از نتایج نهایی تصمیم گیری می نمایید.

برداشت مو: موهایی که برای کاشت مورد نیاز هستند، از نواحی پشت و کنار سر که دارای بانک موی بهتر و پیازهای قوی تری هستند، با سرّی موضعی و با ابزار خاص  برداشته می‌شوند.

انتخاب شیوه کاشت: در این مرحله، پزشک بهترین شیوهٔ کاشت مو برای هر فرد را انتخاب می‌کند. شیوه‌های کاشت شامل FUT و FUE از روشهای رایج در ایران می‌باشند.

کاشت مو: در این مرحله، موهای برداشته شده با یکی از شیوه های کاشت، بصورت دانه دانه برروی پوست صورت کاشته می شوند.

پس از کاشت: پس از کاشت، فرد باید برای پیشگیری از عفونت و داشتن نتایج بهتر، دستورالعمل های مراقبت از پوست و موی سر را رعایت کند.

نتایج: شما میبایست در حدود شش ماه ، پس از ریزشهای ابتدایی موهای کاشته شده منتظر بمانید تا نتیجه نهایی و مورد پسند شما شکل بگیرد.

چه عوارضی ممکن است پس از کاشت ریش و سبیل رخ دهد؟

برخی از عوارض پس از کاشت ریش و سبیل، عادی بوده و با مصرف داروهای از پیش تجویز شده درمان میشوند. عوارضی مانند: التهاب، خارش، قرمزی و درد در ناحیه کاشت، عفونت، خونریزی، تورم و ترشحات مایع در کوتاه مدت درمان می شوند. توجه داشته باشید چنانجه با مشکلات جّدی تری مواجه شدید حتماً به پزشک معالج مراجعه نمایید.

روش های مختلف کاشت ریش و سبیل چیست؟

روش های مختلف کاشت ریش و سبیل شامل کاشت دستی، کاشت با استفاده از دستگاه FUE، DHI و دستگاه robotic FUE می باشد. هریک از این روش ها تنها میتوانند در مواردی مانند سرعت و صحّت کار دقیقتر با هم تفاوتهای جزیی داشته باشند.

چقدر زمان لازم برای رشد ریش و سبیل است؟

در حالت عادی، رشد و شکل گیری ریش و سبیل(موهای) کاشته شده معمولاً بین ۳ تا ۶ ماه زمان می‌برد، با این حال برای برخی افراد نیز بدلايل خاص پوستی ژنتیکی، ممکن است تا یکسال زمان لازم داشته باشد.

چه عواملی باعث موفقیت صد در صد می‌شوند؟

عوامل زیادی می‌توانند به موفقّیت در این کاشت مؤثر باشند، از جمله:

ـ تجربه و اعتبار کاری  پزشکان و متخصصان کلینیک

ـ انتخاب روش کاشت مناسب با توجه  نوع پوست و نوع مو

ـ رعایت نکات بهداشتی در هنگام کاشت

ـ تغذیه سالم و متنوع با مصرف مواد غذایی حاوی ویتامین‌ها و مواد معدنی مفید برای رشد مو

ـ استفاده از محصولات مراقبت از مو و پوست

ـ رعایت دستورات پس از کاشت برای حفظ و مراقبت از موها و پوست